Projekat Akademija “Od polja do stola” za zeleni Zapadni Balkan – Naša zajednička evropska budućnost

Projekat „Akademija “Od polja do stola” za Zeleni Zapadni Balkan – Naša zajednička evropska budućnost“ se realizuje u regionu Zapadnog Balkana i to: Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo*,  Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Srbiju i Hrvatsku. Projekat zajednički implementiraju  šest nacionalnih mreža za ruralni razvoj (NRDN) iz Zapadnog Balkana (ZB-6) i Hrvatske.

Projekat se fokusira na procese EU integracija i približavanja Zapadnog Balkana u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja, a kroz unapređenje zelene i pravedne tranzicije u regionu bazirane na doprinosu aktera civilnog društva.

Akademija “Od polja do stola” će podržati i izgraditi održive kapacitete OCD i mreža OCD, omogućujući im da se efikasno suoče sa trenutnim društvenim izazovima. Pored toga, regionalna Akademija od polja do stola će ponuditi sveobuhvatan program obuke za trenere, usmeren na predstavnike organizacija civilnog društva u ZB-6.

Pročitajte više u informativnom listu dostupnom na linku:  F2F projekt info

Regionalni projekat Akademija “Od polja do stola” za Zeleni Zapadni Balkan – Naša zajednička evropska budućnost“ koji finansira Evropska unija, a zajednički provodi skup od 6 nacionalnih mreža za ruralni razvoj (NRDN) Zapadnog Balkana (ZB-6) i Hrvatskoj.